MENU

vi serverer småretter så du kan prøve lidt forskelligt. bestil dem som forret før sushi eller spis dig mæt i forskellige småretter. vi anbefaler ca tre retter per person

  • Aften
  • Sushi aften
  • Frokost
  • Drikkevarer
  • Småretter

    Lakseceviche

    råmarineret latin laks med spæde urter 85,-

    Thai oksesalat

    spicy oksesalat af langtidsmørnet hangersteak 90,-

    Calamari

    sprøde ringe af blæksprutte i tempura med aioli 75,-

    Scallop

    skiver af grillet kammusling, edamame og asparges 85,-

    Tun Tataki

    kantgrillet tun med brøndkarse & teriyaki 95,-

    Suppe

    let suppe med kylling, grønt og kokosmælk 65,-

    Bun Xao

    vietnamesisk nudelsalat toppet med forårsruller, peanuts og urter 75,-

    Sushi sampler

    lille udvalg af sushi 95,-

    Rispapir ruller

    friske rispapir ruller med kylling og grønt 70,-

    Forårsruller

    mr mu’s sprøde ruller med svinekød og dip 65,-

    Okse sticks

    2 grillede oksespyd skåret af langtidsmørnet hangersteak 75,-

    Panko sticks

    kylling, tigerreje og asparges dybsteges i panko panering serveres med japansk chilimayo 70,-

    Okse Tepanyaki

    mør okse lyntilberedes på japansk stegeplade med svampe og bok choi 95,-

    3-retters menu

    sushi sampler, forårsruller og okse tepanyaki 200,-

    Før maden

    Gin tonic

    gin tonic med peberkorn og frisk agurk 85,-

    Tom Collins

    klassisk tom collins på tanqueray gin 85,-

    Børneretter

    Sprød kylling

    kyllingebryst, reje og asparges paneret med japanske panko krummer, serveres med ris 70,-

    Børnesushi

    small maki og nigiri med laks, agurk og avocado 70,-

    Snacks

    Edamame

    sojabønner i bælg med flagesalt og citron 40,-

    Kål & goma

    kålsnacks med japansk sesam dip 40,-

    Yasai

    grøntsagsstave med miso dip 40,-

    Mifàn

    sticky ris med pulveriserede, salte sesamfrø 40,-

    Snack bræt

    alle snacks på eet bræt. god at dele 125,-

  • Sushi

    Tokyo

    traditionel sushi som den serveres i japan. 2 futomaki 8 hosomaki 6 nigiri - 16 stk 145,-

    Surfing USA

    den traditionelle sushi blev nyfortolket i californien. man vendte vrangen ud på rullerne og skabte inside out rullen desuden fandt ingredienser som chilimayo, mango og lignende vej ind i sushikøkkenet 12 inside out og 4 nigiri - 16 stk 220,-

    Taster Menu

    lad os udfordre dine sanser // med eksklusive råvarer og et kreativt twist sammensætter kokken stykke for stykke dagens menu. 7 luksus nigiri og luksus topping roll - 15 stk 275,-

    Taster Menu for to

    en dobbelt taster menu. 2 af hver nigiri og 2 forskellige luksus topping rolls - 30 stk 500,-

    Family

    traditionel sushi som den serveres i japan. 6 big maki california, 6 big maki laks, 32 hosomaki, 20 nigiri - 64 stk 500,-

    Party Big

    med eksklusive råvarer og et kreativt twist sammensætter kokken stykke for stykke dagens party big. 30 luksus nigiri, 24 inside out og 16 luksus topping roll - 70 stk 950,-

    Nigiri

    12stk luksus nigiri (kokkens valg) - 12 stk 210,-

    Holbæk Roll

    luksus inside out rulle med sprødstegt asparges og sprøde grøntsager toppet med flamberet laks - 8 stk 110,-

    Rainbow Roll

    luksus inside out rulle med surimikrabbe og avocado toppet med en regnbue af laks, tun, hvidfisk og avocado - 8 stk 110,-

    Tibi Roll

    luksus inside out rulle med crispy reje, chilimayo og avocado toppet med tun og seven spice - 8 stk 120,-

    Maya Roll

    luksus inside out rulle med hvidfisk, flyvefiskrogn, purløg spicy sauce toppet med avocado - 8 stk 115,-

    Caterpillar

    luksus inside out rulle med crispy kylling og agurk, spicy sauce toppet med avocado 100,-

    Veggie Menu

    Garden roll med sprød panko asparagus og lækre vegetariske nigiri. 6 stk inside out, 4 nigiri og tangsalat 150,-

    Dessert

    Kaffe bakke

    vietnamesisk drypkaffe med kondenseret mælk og petit fours 60,-

    Is

    is med petit fours og cookiecrumble 50,-

    Chokoloadekage

    tung chokoladekage og petit fours med is 75,-

    Kaffe

    brygget på økologiske arabica bønner 25,-

    Te

    hvid te eller grøn te 25,-

    Cocktails

    Ginger passion

    Ingefær, citronvodka og passionsfrugt 85,-

    Gin tonic

    gin tonic med peberkorn og frisk agurk 85,-

    White russian

    vodka, kaffelikør og mælk 85,-

    Cosmo

    vodka, cranberry og cointreau 85,-

    Tom Collins

    klassisk tom collins på tanqueray gin 85,-

    Whiskey sour

    rye bourbon med kant af frisk citron 85,-

    Rød crush

    røde bær, mynte, havana rom og passionsfrugt toppes med cava 85,-

  • Frokost 12-16

    Nudelsuppe

    nudelsuppe med grillet kylling og grønt 95,-

    Thai beef salad

    spicy oksesalat af langtidsmørnet hangersteak med cherrytomat og grønt 125,-

    Bun Xao

    vietnamesisk nudelsalat toppet med forårsruller, peanuts og urter. asiatisk gadekøkken i ahlgade 95,-

    Mu burger

    jysk oksekød, cheddar ost, mr mu dressing, fritter og chilimayo - serveres i blød bolle 125,-

    Friske forårsruller

    friske rispapir ruller med kylling, grønt serveres med lille portion edamame bønner 85,-

    Forårsruller

    Mr mu's sprøde ruller med svinekød og dip 65,-

    Frokost sushi 1

    1 nigiri laks 1 nigiri reje 5 big maki 8small maki 99,-

    Frokost sushi 2

    1 nigiri laks 1 nigiri reje 1 nigiri tun 6 inside out 8 small maki 115,-

    Luksus lunch

    med eksklusive råvarer og et kreativt twist sammensætter kokken stykke for stykke dagens menu. 6 luksus nigiri og holbæk roll med sprød asparge og flamberet laks. serveret med edamame - 14 stk 245,-

    Rainbow roll

    luksus inside out rulle med surimikrabbe og avocado toppet med en regnbue af laks, tun, hvidfisk og avocado. serveret med lille enkel asiatisk salat - 8 stk 110,-

    Tibi roll

    luksus inside out rulle med crispy reje, chilimayo og avocado toppet med tun og seven spice. serveret med lille enkel asiatisk salat - 8 stk 120,-

    Veggie menu

    Garden roll med sprød panko asparges og lækre vegetariske nigiri. 6 stk inside out, 4 nigiri og tangsalat 150,-

    Veggie warm

    Stegte grøntsager med sort peber og ris 70,-

    Dessert

    Kaffe bakke

    vietnamesisk drypkaffe med kondenseret mælk og petit fours 60,-

    Is

    is og cookiecrumble med petit fours 50,-

    Chokoladekage

    tung chokoladekage med is med petit fours 75,-

    Snacks

    Edamame

    sojabønner i bælg med røgsalt og citron 40,-

    Kål & goma

    kålsnacks med japansk sesam dip 40,-

    Yasai

    grøntsagsstave med miso dip 40,-

    Mifàn

    sticky ris med pulveriserede, salte sesamfrø 40,-

    Snack bræt

    alle snacks på eet bræt. god at dele 125,-

    Børneretter

    Sprød kylling

    kyllingebryst med reje paneret med japanske panko krummer, serveres med ris 70,-

    Børnesushi

    small maki og nigiri med laks, agurk og avocado 70,-

  • Vin

    Rødvin
    2012 GSM ROUGE GRENACHE SYRAH MOURVÈDRE VIN FR. VIDAL-FLEURY

    Let og elegant sydfransk vin med floral næse, sødmefuld mund med bløde tanniner og herbale noter og pæn lang eftersmag med et strejf af peber 190,-

    2011 QUADRIFOLIA DOURO RED QUINTA DO VALLADO

    Vin på en række lokale druer fra Douro dalen. En krydret vin med brombær, blomme, tobak og krydderurter. Man fornemmer den har fået sol og den har god sødme i eftersmagen. 240,-

    2007 DEHESA LA GRANJA ZAMORA ALEJANDRO FERNÁNDEZ

    fyldig og moden spansk Tempranillo med mørke bær i næsen og robust mund med støvede toner og afrundede tanniner og med en lang blød eftersmag med noter af vanilje, peber og tobak 300,-

    Hvidvin
    2013 ALAMOS CHARDONNAY MENDOZA CATENA

    Fed og fyldig argentinsk Chardonnay i klassisk oversøisk stil med smør og vanilje i store mængder 190,-

    2014 CASAS DEL BOSQUE RESERVA SAUVIGNON BLANC CASABLANCA

    Hyldeblomst vælter op i glasset og minder en om sommer. En sprød smag af citrus, stikkelsbær, melon og blomster 240,-

    2013 BOURGOGNE CHARDONNAY LA CHABLISIENNE

    La Chablisienne kan laver nogle af de fineste, køligste, mest mineralske chardonnay'er. Der er en champagneagtig præcision i deres håndværk 300,-

    Rosé
    2013 BRISE MARINE ROSÉ VDP MEDITERRANÉE ESTANDON VIGNERONS

    Lækker letdrikkelig rosé, laksefavet. Bouqueten er frugtig og luftig med strejf af røde bær, lidt krydderi, smagen er meget frisk og elegant, og har en fin rund, finish. Navnet hentyder til de kølige havvinde, der køler vinmarkerne i det sydlige Provence 240,-

    Mousserende
    CAVA BRUT RESERVA SUMARROCA

    Vinen byder på en intens næse af blomster og tørret figen. Smagen er tilpas tør og med den fineste mousse man kan ønske sig. Eftersmagen er behageligt cremet 250,-

    Øl & vand

    Tiger beer

    prisbelønnet øl. god til det asiatiske køkken. Den har en fyldig, sødmefuld og forfriskende smag med en let finish 35,-

    Tsing tao

    Tsingtao er brygget på kildevand fra Laoshan, et bjergområde der er kendt sit rene vand. Tsingtao har en velhumlet behagelig duft og en balanceret maltrig smag 35,-

    Søbogaard 0,5l

    hyldeblomst, solbær, æble, jordbær, hindbær 30,-

    isvand / vand

    (gratis ved køb af andre drikke) 15,-

    Kildevand 0,5l

    25,-

    San pellegrino mineralvand 0,5l

    35,-

    Cocktails

    Ginger passion

    Ingefær, citronvodka og passionsfrugt 85,-

    Gin tonic

    gin tonic med peberkorn og frisk agurk 85,-

    White russian

    vodka, kaffelikør og mælk 85,-

    Cosmo

    vodka, cranberry og cointreau 85,-

    Tom Collins

    klassisk tom collins på tanqueray gin 85,-

    Whiskey sour

    rye bourbon med kant af frisk citron 85,-

    Rød crush

    røde bær, mynte, havana rom og passionsfrugt toppes med cava 85,-

    Kaffe & te

    Kaffe bakke

    vietnamesisk drypkaffe med kondenseret mælk og petit fours 60,-

    Kaffe

    brygget på økologiske arabica bønner 25,-

    Te

    hvid te eller grøn te 25,-